Loading...
Klaagvrij 2018-02-14T19:11:10+00:00

Klaagvrij Leven beoefening, de ultieme uitdaging!

Klaagvrij leven betekent een waardevol leven, proactief met warme contacten met de mensen om je heen. Klaagvrij in bedrijf geeft vitale teams die efficiënt werken en duurzaam inzetbaar zijn.

Ik ben business coach, radio- en podcastmaker, schrijver aan m’n eerste boek en werkplekadviseur: info@sandrabrandt.nl

Klaagvrije Maandag

Dit event op facebook heeft jaarlijks een bereik van 2 tot 3 miljoen mensen! Blijkbaar spreekt het mensen aan. Ik nodig je uit om te onderzoeken wat er in de plaats komt van klagen, ook in gedachten terwijl je wel oprecht blijft. En merk je op dat je klaagt? Dan gaat dáár de oefening direct weer van start, wees daar weer klaagvrij, mild over. Luister radioprogramma Het Heldere Uur terug van 22 januari met mij als gastvrouw, geweldige gasten én publiek! Laatste blog.

Klaagvrij op de werkvloer

Klagen zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid voor eigen kunnen wordt onderschat. En dat is zonde want zo wordt de potentie in teams niet ten volle benut. Lees meer…

Ondervind met jouw management team de voordelen van een Klaagvrije cultuur in de bossen op een geheel verzorgde locatie.

Magazine Klaagvrij Leven

cover-mockup

Drie maanden geleden ontstond het idee om de mooie mensen die bij me in de radio uitzending kwamen een platform te bieden voor hun prachtige verhalen. En nu is het er al. Prachtig vormgegeven en 24 pagina’s waardevolle inhoud.

Bestel ‘m nu! € 4,97 excl. verzendkosten en inclusief BTW.

Wil je er meer dan 10 laat het me weten!

Klaagvrij Leven Podcast

Media

Sinds december 2015 beoefen ik een klaagvrij én oprecht leven ook in gedachten omdat het me heel veel oplevert! Het begon met de klaagvrije maandag in 2015, luister hier naar het interview met Giel Beelen. Ik schrijf er een boek over, presenteer het radioprogramma Het Heldere Uur en bundel de bijzondere verhalen van mijn gasten in het magazine Klaagvrij Leven. Het onderwerp bespreek ik graag in talkshows en interactieve lezingen. Mijn motivatie om een klaagvrij leven te beoefenen én wat het me oplevert lees je bij vrouw.nl. Op 11 januari ook in Knack (België en Limburg) en op 24 januari in Mijn Geheim met een uitgebreid artikel. BNR wijdde er een interview aan en een blog.

Luister naar het interview met Rick van Velthuysen op radio Veronica over Klaagvrije maandag.