FAQ items aan het laden...
Jan Bommerez

‘Klagen is weerstand en dat houdt je uit de flow. Dit boek, geschreven in een directe en frisse taal, helpt je heel concreet om meer flow te ervaren. Jan Bommerez, auteur van Minder Moeten Meer FLOW 

Het boek Klaagvrije maandag

Wat komt er voor klagen in de plaats, ook in gedachten, als je wel oprecht wilt blijven?

Na 5 jaar trainen in het klaagvrij gedachtegoed heb ik een rijker leven. Het is bijna oneerlijk om de inzichten voor mezelf te houden. Het Boek Klaagvrije maandag bevat 7 sleutels om iedere dag te doen alsof het klaagvrije maandag is. Het staat boordevol inzichten, oefeningen en hersen-weetjes wat jou ook toegang geeft tot een rijker leven.

Coaching/Wandelsessies

Dat waar jij over klaagt raakt vaak een centraal terugkerend thema. Misschien klaagt je lichaam ook mee en spelen er (serieuze) klachten. Kortom: het is tijd om een frisse blik te krijgen op wat er speelt en daarbij bied ik als coach ondersteuning al wandelend in de natuur.

-frisse wind door gedachten en je verhaal

-jouw thema in een ander licht

-losmaken wat vastzit

Een unieke ontwikkelde coachstijl waarin ik mijn analytische, taalkundige én intuïtieve kwaliteiten benut.

  1. Je krijgt zicht op de taal die jij gebruikt en ik geef je alternatieven die jou sterker doen staan.
  2. Je voelt wanneer je wérkelijk vanuit onderbuik-kracht spreekt en wanneer vanuit de innerlijke criticus (kracht versus slachtofferpositie en verzet)
  3. We brengen hart, buik en brein in lijn zodat je signalen van je lichaam en intuïtie oppakt en adequater kunt handelen.

Ik begeef me naast je als ‘hoeder van de flow’ met liefdevolle verbinding, zo is er de ruimte om je verhaal te doen. Emoties hoeven niet worden ingehouden. Ook is er ruimte voor stilte en genieten van de omgeving.

Mail voor aanmelding: info at sandrabrandt.nl

€ 135 per sessie

Traject 5x: €599 (€76 korting)

Traject 10x: €1199 (€151 korting)

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

Meer lezen over wandelsessies

Ineke Hurkmans

Dit boek is de reflectie van een studie, een onderzoek in real life. Sandra ‘omarmt het leven’ en nodigt ons uit om dat ook te doen. Voluit! Ineke Hurkmans, grondlegger van de Jump Movement filosofie en methode 

 

Lezer vertelt

‘Mijn honger is gestild met de klap waarmee het boek in mijn bewustzijn is gevallen. De inleiding gelezen inmiddels en ben onder de indruk. Zou het graag heel snel willen lezen, weet echter dat ik dan stukken mis. Ik ga er heerlijk rustig van genieten. Dank voor de snelle verzending’. – Tamme Hansma

Zullen we er samen eens voor gaan zitten?

Ontdek wat Klaagvrij voor jou kan betekenen!