SandraBrandt.nl

De eerste Klaagvrije maandag

Het begon in 2015 op een maandag met de vraag: ‘Wat komt er voor klagen in de plaats, ook in gedachten, als je wel oprecht wilt blijven?’ Het kreeg zóveel gevolg in Nederland en België dat ik besloot een boek te schrijven. Maar pas als ikzelf dagelijks zou trainen met die vraag. En aldus geschiedde. Jaren speelde die ene vraag de hoofdrol. Ik kwam wetmatigheden op het spoor en ontdekte 7 sleutels om iedere dag te doen alsof het Klaagvrije maandag is. En zo werd het tijd voor het boek. Sinds januari 2020 te koop en te luister op Storytell waar ik het zelf heb mogen inspireken.

Door de jarenlange training met deze vraag, is mijn leven enorm verrijkt. Het ontwikkelde gedachtegoed geef ik graag door via het boek en de sessies.

Het is met recht een uniek, eigen ontwikkelde coachstijl waarin ik mijn analytische, taalkundige én intuïtieve kwaliteiten benut.

  1. Je krijgt zicht op de taal die jij gebruikt en ik geef je alternatieven die jou sterker doen staan.
  2. Je leert het verschil voelen of je spreekt vanuit de innerlijke criticus (verzet) of vanuit hart en onderbuik (liefde en kracht).
  3. We brengen hart, buik en brein in lijn zodat je signalen van je lichaam en intuïtie oppakt en adequater kunt handelen.

Aanbevelingen

‘Klagen is weerstand en dat houdt je uit de flow. Dit boek, geschreven in een directe en frisse taal, helpt je heel concreet om meer flow te ervaren.’

Jan Bommerez

auteur van Minder Moeten Meer FLOW

‘Dit boek is de reflectie van een studie, een onderzoek in real life. Sandra ‘omarmt het leven’ en nodigt ons uit om dat ook te doen. Voluit!’

Ineke Hurkmans

grondlegger van de Jump Movement filosofie en methode

'Mijn honger is gestild met de klap waarmee het boek in mijn bewustzijn is gevallen. De inleiding gelezen inmiddels en ben onder de indruk. Zou het graag heel snel willen lezen, weet echter dat ik dan stukken mis. Ik ga er heerlijk rustig van genieten. Dank voor de snelle verzending'.

Tamme Hansma

Lezer
Aanbevolen

Persoonlijke sessie - inclusief boek

135,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • Als 'hoeder van de flow' begeef ik me naast je met liefdevolle verbinding.
  • Er is ruimte voor stilte en genieten van de omgeving.
  • We werken toe naar stromende energie in je lichaam, contact terug.
  • Je eigen unieke beweging van binnenuit, persoonlijk leiderschap wordt weer helder.
Boek nu

Boek Klaagvrije maandag

22,=
excl. verzendkosten

Omschrijving:

  • Gesigneerd op basis van 3 woorden uit jouw hart
  • Een boek om in 1 keer uit te lezen óf
  • Een boek om op je nachtkastje te leggen en af en toe open te slaan en precies dát lezen wat je net nodig had.
Boek nu

Zullen we er eens samen voor gaan zitten?