SandraBrandt.nl

Podcast

Klaagvrij leven podcast

In de Klaagvrij leven Podcast hoor je een ware ontmoeting zónder voorbereiding. Alle afleveringen hebben wel een rode draad namelijk de vraag: ‘In hoeverre bepaalt onze mindset ons leven?’

We gaan over de 80 interviews inmiddels. Van artsen die voor de leefstijl richting gaan naar mensen die een bijzondere draai gegeven hebben aan intense ervaringen in het leven. Zoals aflevering 81 met Joey Touwslager die op zijn 17e voor het eerst een hartstilstand kreeg.

Kortom: de podcast is een podium voor mensen met een inspirerend, troostend en hoopgevend verhaal.

'Jij weet feilloos af te stemmen op dat wat er nodig is in het moment. Je creëert een veilige setting, waardoor ik de ruimte voel om me te openen. De vragen die je stelt doen er toe, vanuit verbinding, waardoor je mij in staat stelt om mijn eigen stem te laten horen. Dat is een ware kunst. En het heeft mij geholpen om weer een stap te zetten in het naar buiten brengen van het potentieel wat in mij zit. Daar ben ik dankbaar voor.'

Joey Touwslager

https://hartleiders.nl/

Podcast met publiek

In een café was er eens  een heuse talkshow wat ook op de radio werd uitgezonden tijdens mijn radioprogramma Het Heldere Uur van Studio Alphen destijds. Deze ging over Gedoemanagement.

Ik sta er zeker voor open om dat nog eens te doen, mocht jij daar ook oren naar hebben, laat me maar weten.

Voel jij je geroepen om eens je verhaal te doen voor een aflevering in de klaagvrij leven podcast? Laten we samen afstemmen of dit past en zo ja? Dan is het podium all yours. Hier zijn gezien mijn investeringen en werk kosten aan verbonden.

Mijn verhaal in de Klaagvrij leven podcast

135,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • Jouw podium op Itunes, Spotify en Soundcloud
  • De juiste ondersteuning om je ware verhaal te kunnen doen
  • Op een passende locatie voor jou
Boek nu