SandraBrandt.nl

Individuele
&
teamsessies

De vrije loop

De sessies in de natuur brengen hart, buik en brein op 1 lijn. In beweging komt er namelijk een hoop los en krijgen gedachten de vrije loop. We kijken vrij rond, lopen in dezelfde richting en er is stilte.

Dat is heel wat anders dan recht tegenover elkaar zittend met een tafel ertussen binnen op kantoor waarbij alle communicatie vooral verbaal / via taal gaat.

Wandelsessies hebben iets ongedwongens maar wel met een richting. De kop erbij en het hart open. Voor teams wissel ik diverse interventies af, individueel gaan we ánders te werk.

Wat ontstaat er? Zit er direct een flinke vaart in? En klopt dat bij je behoefte nu of loop je je hoofd achterna zonder te kunnen voelen?

Individueel traject

Zodra je het lijntje weer voelt naar hart en onderbuik ga je gezondere keuzes maken. Zoals een klant (directrice van een scholencomplex) zei: ‘Voorheen accepteerde ik alles wat op me af kwam, bang om anderen voor het hoofd te stoten. Maar nu de afstand tussen mijn hoofd en hart kleiner is geworden is het ineens veel eenvoudiger om richting te geven.’ En dat is eigenlijk heel logisch. Ineens is te voelen wat er wél en wat niet klopt.  Gedurende een traject blijken de geleerde (levens)lessen en ervaringen ook meegenomen te worden in privé sfeer of, zoals bij een klant die huisarts is: naar de spreekkamer, richting zijn patiënten. Ik schreef dit artikel op Linkedin over één sessie.

Nieuwe wegen voor teams

Staan jullie open voor een totaal andere invulling van de gebruikelijke teammeeting? Nieuwe wegen inslaan, niet wetend wat je kunt verwachten behalve dat het je dichter tot jezelf en elkaar brengt.

De onderbelichte potentie van ieder teamlid brengen we ook in de schijnwerpers dus teambuilding pur sang.

Ik heb een drukke baan als arts en bestuurslid en wil vooral meer balans in werk en privé leven, Mijn hart slaat letterlijk regelmatig op hol en het voelt wel als een serieuze waarschuwing maar het lukt me maar niet om momenten van rust in te bouwen. Ik heb al een coach traject gehad. Iemand uit mijn eigen straatje, ook een huisarts. Ze was zachtaardig en bewoog erg veel met me mee. Ik ben op zoek gegaan naar een andere richting, iemand die me durft tegen te spreken. Jij bent analytisch scherp, helder en ook sensitief op energie nivo. Ik ben wel op een punt gekomen dat ik ook voor die ongrijpbare dingen open sta. Ik heb na twee sessies al een heel fijn gevoel bij dit traject en ik zie uit naar de rest.

Paul

Huisarts en bestuurslid medisch centrum

‘Ik heb spijt dat ik dit soort sessies niet eerder voor mijn teams in het verleden heb geregeld’

Steward

Manager Salesteam na een teamsessie bij Groot Heideborg-Bilderberg

Over mij

Ik ben bijna 50 jaar, heb flink wat levens ervaring, werkte als IC/CCU verpleegkundige, ben nu coach met een hoog analytisch denknivo en een helder energetisch bewustzijn. Ik werk afgestemd met mijn eigen hart, buik en brein op 1 lijn. Daarnaast zit mijn kracht in het horen van jouw taal- en stemgebruik. Feilloos merk ik het verschil tussen: jij aan het woord vanuit je innerlijke criticus of jij vanuit je onderbuik. Door steeds meer de ruimte te geven aan Jou, geconnect met jouw hart en onderbuik, kun je dat zelf steeds beter gaan integreren in jouw dagelijks leven. Naast het door mij ontwikkelde Klaagvrij gedachtegoed neem ik de Polyvagaal theorie in onze sessies als leidraad.

Op naar meer balans… in beweging.

 

Prijzen individuele en teamsessies

Individuele sessie - kennismaking

135,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • Als 'hoeder van de flow' begeef ik me naast je met liefdevolle verbinding.
  • Er is ruimte voor stilte en genieten van de omgeving.
  • We werken toe naar stromende energie in je lichaam, contact terug.
  • Je eigen unieke beweging van binnenuit, persoonlijk leiderschap wordt weer helder.
Boek nu
Aanbevolen

Individueel traject
Impact

1.500,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • Kennismaking
  • 12 wandelsessies in 6 maanden
  • Zie omschrijving bij de kennismakingssessie voor mijn aanpak
Boek NU
Aanbevolen

Teamsessie
4 tot 14 deelnemers

1.700,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • Intake
  • Teamsessie in de natuur, 1,5 tot 2 uur
  • Evaluatie
Boek NU

Zullen we er eens samen voor gaan zitten?