SandraBrandt.nl

Categorieën
Blog

Het effect van AANDACHT

Tijdens een AANDACHT sessie ben ik 100% aanwezig ben bij ieder nieuw moment en afgestemd op jou zonder mezelf te verliezen.

Ik begon AANDACHT sessies vanuit Geluksroute op het Happinez Festival. In een tipi tent ontaandacht mindfull rust coachingving ik 1 tot 4 personen voor korte sessies van 10 tot 20 minuten. Een moeder met haar volwassen dochters, een ouder koppel wat elkaar net een jaartje kende, een jonge man die net 8 maanden clean was na jaren drugsgebruik en zwangere Lisa Portengen na haar boekpresentatie aldaar.

Lees meer over enkele van deze ontmoetingen in dit blog.

AANDACHT sessie boeken

(20 minuten tot 1 uur): 280€ incl. 21% BTW en reiskosten.

 

Ik heb in geen tijden weer zo heerlijk kunnen slapen!

Lisa Portengen

 

Reactie van Ruben:

‘Sinds enkele maanden is het bijzonder druk in mij. Ik ervaar vrijwel non-stop een stroom aan gedachtes en geregeld barst er een vulkaan aan emoties los. Tot voor kort voelde ik mij nagenoeg volledig onmachtig om mijzelf staande te houden in die chaos. Ik probeerde van alles maar niets leek te helpen. Tot het moment dat ik onverwacht een ontmoeting met Sandra had. Die ontmoeting bracht de ervaring dat rust en stilte binnen handbereik en in mij liggen. I’m stil flabbergasted and speechless… Niet eerder ontmoette ik iemand in real life die in staat was om mij bij dit punt te brengen. Dank Sandra voor je heldere voelen EN handelen. Dank dat jij mijn gevoeligheid kon zien en waardoor ik opnieuw toegang kreeg tot deze zo belangrijke bron. En dank voor het aanreiken van de les dat ik zelf mag en kan ervaren wanneer ik mij even terug dien te trekken om terug te komen bij mijn eigen midden.’

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Door Sandra

Klaagvrij expert | Auteur van Klaagvrije maandag | Helpt teams naar eigenaarschap, productiviteit en zingeving.

10 reacties op “Het effect van AANDACHT”

Wat een mooie reactie van Ruben. Ja, ik heb ook die ervaring met jou, inmiddels 3 sessies, dat jij mij heel snel op een punt van rust, inzicht en ontspanning kan brengen. En het mooie vind ik dat het op een zeer diep niveau is, met aandacht en aanraking maar dat tegelijkertijd de inzichten zeer concreet en praktisch zijn. Ik heb al veel van je geleerd. Dank je wel Sandra

Dankjewel Lisa, heel waardevol dat je het zo mooi kan omschrijven wat het jou heeft gebracht.

Lieve Sandra,

Wat een fijne aandacht sessie heb ik van je mogen ontvangen.. Je zorgt voor een heel prettige sfeer waarin ik
in mezelf kon zakken en goed kon voelen waar mijn eigen aandacht naar toe wilde gaan en wat in het moment
belangrijk voor me was. Ik voelde mij aangeraakt en ontspannen door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dankjewel.

Karlijn

Wat een bijzondere ochtend in Haarlem vol aandacht voor mij.. Ik kwam goed voorbereid en
gewapend met een aantal vragen maar ging de deur uit met het besef dat ik alles al in me had om die vragen zelf
te kunnen beantwoorden. Sterker nog, dat die vragen niet relevant waren. Je hielp me mee afdalen in die wolk van
innerlijke rust waar vanuit ik de juiste keuzes voor mezelf kan maken in contact met mezelf. Ik was flabbergasted. “Is het werkelijk zoooo simpel?” Inderdaad zoals Lisa hierboven omschrijft kom je samen met jou op een punt van

Dankjewel voor je reactie Marjoke en ik vind het knap dat je woorden kunt geven aan de ervaring omdat het zo op gevoelsnivo werkt! Het is simpel en toch ook zo lastig om er telkens weer te komen. Fijn je te mogen ontvangen!

Lieve Sandra,
Beter laat dan nooit, maar iedere keer als ik op jouw sociale media kom, word ik zo afgeleid door jouw inspirerende bezigheden, dat ik vervolgens vergeet wat ik ook alweer ging doen. Oh ja, daarom was ik gestopt met facebook!
Maar nu over mijn aandachtsessie…
Inderdaad, moeilijk te verwoorden, maar ik voelde mij meteen op mijn gemak. Kreeg warme aandacht en dit voelde niet raar maar oprecht.
Werd letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet, en geïnspireerd@
?

Wat een vrolijk bericht.. en die afleiding ja dat herken ik wel. Open voor inspiratie, als we dat staan dan is er verder weinig focus 🙂 Tot ziens!

Een vertrouwd horen, luisteren en verwoorden met het hart. Wat een bijzonder mooie uitwisseling met Sandra.
Zij bracht mij terug in het rustpunt, daar waar alles al is.
Daar waar ik kon ervaren wat ik nodig had. Steun, gesteund te worden.
Daar kon Sandra mij weer naar toe verwijzen met zachte hand en daadkrachtige woorden

Wat een fijn gehoor, de aandacht, de oprechte belangstelling.
Heel helend.

Dankbaar.

Ik ben er even stil van. Wat heb je daar mooi woorden aan gegeven Marieke. Dankjewel!

Reacties zijn gesloten.