SandraBrandt.nl

Categorieën
Blog

Over frequentie en potentie

Tijdens een Breathing concert o.l.v. Adrian Kuipers kreeg ik een beeld door. Ik zag zo’n zelfde concert/beleving op de prachtlocatie ‘Op Hodenpijl’ inclusief een voorprogramma met wetenschapper Bob de Wit. Dit sprak ik uit naar beiden en zo ontstond een prachtprogramma op 15 december bij Op Hodenpijl lees meer.

Frequentie en potentie

Wat hebben beide heren en ik met elkaar gemeen? De fascinatie voor frequentie en potentie van ons mensen. Een rode draad die door ons contact loopt is de film The Primordial Code van Marijn Poels. Adrian leverde een mooie bijdrage aan de totstandkoming en Bob meldde op Linkedin hoe geraakt hij was door de film. Wat me bij blijft na het zien van de film is dat het overgrote deel van ons DNA slapende is en vol herinneringen zit. Het kan wakker worden door de frequentie te veranderen waarin we ons begeven.

15 december Op Hodenpijl

De frequentie verandering vindt plaats op bijzondere krachtlocaties (waar kerken op gebouwd zijn), door de klanksjamanen die te zien zijn in de film en het ademwerk waar Adrian ons doorheen leidt tijdens het Breathing concert. Je komt in contact met een diepe innerlijke rust waar heldere ingevingen kunnen binnenkomen. Zonder dat dat persé de bedoeling is.

Door ons zo te verbinden met energie, klank, adem en elkaar krijgen we meer kracht om moois te creëren voor de wereld om ons heen. Ik had immers zélf zo’n ervaring tijdens het veranderen van mijn frequentie in het Breathing concert. Er kwam een beeld binnen wat nu tot vorm gaat komen in samenwerking met hen.

Groots in het klein

En dat ‘herinneren’ kan ook in het zo heel klein. Zoals laatste toen ik met twee van mijn kinderen aan tafel zat, knoopjes aan een dekbedovertrek te naaien met de hand. Oma was ook even op bezoek. Er was een diepe realisatie dat dít eigenlijk de bedoeling is. Een herinnering van wat eigenlijk écht is. Samen ZIJN. We hebben geen grootse afleiding nodig, pretparken, party’s met stimulerende middelen tot 4u ‘s nachts. Het gaat om de herinnering van ieder mens uniek, van wat écht is en dus van belang.

Aanmelden 15 december

Je hebt 3 mogelijkheden voor 15 december. Je komt al om 14.30u voor de cacao ceremonie om te landen in het hart (max 15 deelnemers), je schuift ‘pas’ aan om 16u als de inloop begint voor de podcast en het diner met Bob de Wit of je komt ‘alleen’ naar het Breathing concert in de kerk van Op Hodenpijl (deuren open 19.30u, start 20u en einde 22u).

Kijk voor meer info hier. Of mail me direct met vragen en wensen info@sandrabrandt.nl

Hele programma vanaf Cacao ceremonie14.30u – 22u € 133 (15 tickets)

Vanaf podcast tot einde 16u – 22u €97 (30 tickets)

‘Alleen’ Breathing concert 19.30u – 22u €37,03 (280 tickets)

Door Sandra

Klaagvrij expert | Auteur van Klaagvrije maandag | Helpt teams naar eigenaarschap, productiviteit en zingeving.