SandraBrandt.nl

Teambuilding

Empowerment voor werknemers

Jullie menselijk kapitaal mag in de schijnwerpers staan. Vooral in de zorg maar ook in horeca en het onderwijs staan werknemers onder druk. Met de workshop Empowerment voor werknemers komt de onderbelichte potentie van ieder teamlid volledig in de schijnwerpers. Teambuilding pur sang!

U wilt:

 • het menselijk kapitaal van de organisatie eren
 • het creatieve brein stimuleren van uw werknemers
 • de mensen in hun kracht helpen

Deze werkvorm is pro-actief en klaagvrij.

Een Klaagvrij team is een team waarin de mensen:

 • hun kwaliteiten vol benutten
 • grenzen stellen
 • wensen uiten
 • in actie komen
 • verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag en taken

De workshop past in jullie thema dag intern maar kan ook buitenshuis geregeld worden op een passende locatie zoals bij het Kootwijkerzand gecombineerd met een workshop Spiegelen met paarden. Of het nou om 6 of 40 deelnemers gaat, uw wensen zijn leidend. Neem contact op met Sandra Brandt: (06) 2349 5509.

Mijn achtergrond

In 2012 deed ik mijn eigen Inspiratietour. Ik ging letterlijk een week on tour langs mensen die mij inspireerden bij een brandende vraag die ik had. Dit was zó inspirerend dat ik het ombouwde naar een werkvorm die gewoon aan tafel ingezet wordt en nét zo effectief is. Hoor bij BNR nieuwsradio hoe het destijds ging.
Aanbevolen

Volledig verzorgde
2-daagse

?
excl. BTW

Omschrijving:

 • In een gastvrij hotel middenin de bossen met een team van professionals, zorgvuldig samengesteld in nauw overleg met de opdrachtgever. Drie thema’s komen zeker aan bod: -vitaliteit (beweging, voeding, mindset) -klaagvrij en creatief denken -veiligheid, vertrouwen en verbinding. Kosten afhankelijk van uw wensen m.b.t. aantal kamers en maaltijden. Mail uw wensen naar info@sandrabrandt.nl.
Boek nu

Inspiratietour
in 1 dag

?
excl. BTW

Omschrijving:

 • Nadat er in de ochtend duidelijke antwoorden zijn gekomen op jullie vraag besteden we de middag aan het verhelderen van de benodigde stappen om het te integreren in de organisatie. Dit doen we in company of desgewenst op een prachtige locatie in het bos. De ideale groepsgrootte ligt tussen de zes en negen personen. Geef uw wensen aan en we creëren samen een mooie dag (eventueel met extra trainer bij grotere groepen).
Boek nu

Effectief in één dagdeel of als vervanging voor de standaard vergadering

?
excl. BTW

Omschrijving:

 • Puur gericht op het losmaken van de creatieve geest en het vinden van mogelijkheden. Dit doen we in company of desgewenst op een prachtige locatie in het bos. De ideale groepsgrootte ligt tussen de zes en negen personen. Geef uw wensen aan en we creëren samen een mooie dag (eventueel met extra trainer bij grotere groepen).
Boek nu

Individuele sessie

280,=
excl. BTW en reiskosten

Omschrijving:

 • Snel to the point met Inspiratietour in 2 uur
Boek nu

Review

“Deze inspiratietour was noodzakelijk om boven tafel te krijgen wat boven tafel komen moest. Heel waardevol en bijzonder. Op deze manier hebben we nog niet eerder gecommuniceerd en vooral geluisterd naar elkaar. Je hebt een zeer prettige, niet zweverige maar toch spirituele/wijze en energieke vibe! Het ging als het ware ‘stromen’ in de hele ruimte. Dat was bijzonder om mee te maken… Wij hebben de inspiratietour als erg nuttig en leerzaam ervaren, Sandra heeft ons meer inzicht gegeven in het uitvoeren van een standaard procedure die in onze ogen meer een verplichting was. Mede door het praten hierover hebben wij een standaard procedure omgezet in een oprechte en passievolle procedure. Hierdoor ervaren wij dat het met veel meer plezier gebeurt en er echt toe doet.”
Adam Sendler
Designer

Zullen we er eens samen voor gaan zitten?