SandraBrandt.nl

Bob de Wit, diner en breathing concert
15 december '23

Bob de Wit

Wetenschapper mét intuïtie Bob de Wit gaat in gesprek met Sandra Brandt voor de Klaagvrij leven podcast en jij kunt erbij zijn. Hij geeft zijn visie over het tijdperk die we in gaan, zijn blik op de film The Primordial code, frequentie en potentie van ons als mens. Hierna dineren we met z’n allen. Je meldt je aan door een mailtje te sturen naar info@sandrabrandt.nl.
Bob de Wit
Breathing concert

Breathing concert

Na de podcast en het diner gaan we de kerk binnen van Op Hodenpijl voor het Breathing concert onder leiding van Adrian Kuipers en o.a. klanksjamenen uit de film The Primordial code. 

Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van adem. Terwijl we baden in een prachtig klank concert worden we in enkele rondes begeleid om zó te ademen dat we in diepe ontspanning komen.

De krachtplek Op Hodenpijl ondersteunt ons. En stel je eens voor dat we ook nog eens met een hele groep het zelfde doen. We veranderen letterlijk onze frequentie.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@sandrabrandt.nl

Bijzondere Cacao

Voor een klein groepje is er de mogelijkheid om óók nog een bijzondere Cacao ceremonie te doen om het geheel op 15 december mee te starten. Onder (Engels talige) begeleiding van Maria Sophie worden we teruggebracht naar waar hartscontact, diep in het gevoel. Cacao ceremonie, podcast, diner én Breathing concert € 133 incl. BTW Aanmelden en meer info via persoonlijk contact: info@sandrabrandt.nl of 0623495509
Cacao ceremony

Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden
Datum: vrijdag 15 december

Podcast & diner met Bob de Wit en
Breathing concert

16u: inloop pastorie kamer
16.30u podcast Bob de Wit
17.30u diner
19.30u inloop kerk
20u - 22u Breathing concert

20 tickets beschikbaar
Aanmelden via info@sandrabrandt.nl

€97

Over mij

Ik heb functie losgelaten en daardoor kan ik weer ‘alles’. Het vrijmaken van vaste structuren betekent ook durven navigeren op een innerlijk kompas. Het is zéker geen makkelijk pad maar wel een zielsmissie. Tijdens een eerder Breathing concert o.l.v. Adrian Kuipers zag ik deze avond opnieuw ontstaan maar dan bij Op Hodenpijl mét een voorprogramma. Met angst aan de hand ben ik in deze richting stappen gaan zetten en blijken alle betrokkenen ook een ‘ja’ te voelen.

 

Hoe alles samen komt deze 15e december. Daarvoor blijkt de film: The Primordial code van Marijn Poels rode draad.

Wat me hierin trof was de mogelijkheid om ‘slapend DNA’ wakker te maken van een graankorrel door de frequentie waar het zich in begeeft te veranderen. Zo kan het weer een struik worden die bestand is tegen vele ziekten zoals het eeuwen geleden ook was.

Wat betekent deze kennis voor ons mensen?

Er is informatie waar we pas bij kunnen als de frequentie verandert waar we ons begeven. Die informatie kan binnen komen als beelden (zoals ik zag tijdens een eerder Breathing concert) of anderszins.

En zo zijn we in staat om te creëren wat we voor ons zien en geven elkaar weer nieuw gouden ervaringen.

Frequentie en potentie zijn dus nauw verbonden.

Noem het toevallig, in deze podcast vertelt wetenschapper Bob de Wit aan mij over zijn onderbuik gevoel bij het zien van de piramides in Egypte.

In The Premordial code gaat het ook voor een groot deel over de piramides.

En nu blijkt ook nog dat Adrian Kuipers die het Breathing concert leidt, een belangrijk aandeel heeft gehad in de totstandkoming van deze film.

Hoe mooi als we alles verbinden in deze avond in Op Hodenpijl, de prachtplek op een krachtplek (ook iets wat in de film terugkomt).

Een prachtig programma is ontstaan om vanuit hartsverbinding (Cacao ceremonie) naar hoofd/hart/onderbuik te gaan (Podcast met Bob de Wit), te verbinden met elkaar tijdens het diner en daarna te mogen ervaren wat frequenties met je doen in het Breathing concert.

Prijzen en aanmelden

Aanbevolen

Het hele programma (15 tickets)

133,=
incl. BTW

Omschrijving:

  • Cacao ceremonie
  • Podcast & diner met Bob de Wit
  • Breathing concert
Mail info@sandrabrandt.nl
Aanbevolen

Bob de WIt, diner en Breathing concert
(20 tickets)

97,=
incl. BTW

Omschrijving:

  • Podcast & diner met Bob de Wit
  • Breathing concert
Mail Info@sandrabrandt.nl

Zullen we er eens samen voor gaan zitten?