Winter van betekenis ’22-’23

Dit wordt een winter van betekenis. Hoe? Door zélf van betekenis te zijn. Want als we van waarde zijn voor anderen, krijgt ons leven betekenis. En daarbij pak ik ook mijn rol, heel bewust draag ik voor deze winter mijn steentje bij. Zonder me in te houden.

Co-creaties

En dat is mooi mazzel voor jou want er is een heel palet aan prachtige co-creaties ontstaan op plekken waar we elkaar kunnen ontmoeten. Zoals Het Luisterlab waar we met ons lichaam luisteren naar onszelf en elkaar. Maar ook letterlijk warme ceremonies, zoals die met sauna en enkele bijeenkomsten met open vuur. En richting lente wacht ons nog een talkshow en tevens ontmoetingsplaats.

Dus voor ieder wat wils of doe lekker álles mee! Weet dat jij als deelnemer de brenger van iets bijzonders bent. Namelijk jouw ware aanwezigheid en deelname. Dat is grootser dan je je nu misschien nog kunt realiseren.

Agenda winter van betekenis

Ga je voor enkele losse dagen of boek je een heel winterprogramma met diepgang en alle ruimte voor een prachtig persoonlijk proces met bedding van andere liefdevolle verbonden mensen? Laaf je aan deze mooi gevulde agenda:

September: Wildpluk en bereiden

Met Anke Wijnja was een zeer geslaagde middag en ruikt naar meer!

Oktober: (Aquarel)tekenen in het clubhuis

We komen samen in het clubhuis van een tuinhuisjesvereniging te Haarlem op zondag 16 oktober van 10.30u-12.30u We lunchen samen om 12u in potluck style dus neem gerust iets mee om te delen. Graag zoveel mogelijk je eigen benodigdheden meebrengen voor het tekenen, kinderen van harte welkom ook: info at sandrabrandt.nl

November: Warme winter ceremonie

We duiken de diepe verstilling in, ervaren weer hoe het is om er voor elkaar te zijn in liefde. Mannen en vrouwen samen. Met veel aandacht begeleid door Merijn Schuurman en mij in een spa/sauna te Zaandam. Zaterdag 5 november, 16u inloop, einde 21u € 75. Aanmelden via info at sandrabrandt.nl

Buiten koken op vuur

De plannen liggen er, de intentie is gezet! Met Anke Wijnja gaan we vuur maken en koken buiten. In de winter! We zijn nog in conclaaf over locatie en datum. Heb je de gouden tip laat het ons weten!

18-11 Het Luisterlab

Op een prachtige locatie in Breukelen komen we samen in ‘De Pappel’. Dé ruimte voor theater in (en rondom) de boerderij van Sonja Werners. Tijdens Buitenkunst ontmoette ik trainer Margit Odems en zij zal nu Het Luisterlab vormgeven met ons. Deze dag is €125, aanmelden via info at sandrabrandt.nl Lees hier meer.

14 januari: ademen en zakken in de Oosterplas

De hele winter door kun jij baden in liefde en een krachtige intentie voor een mooi persoonlijke doorbraak meenemen. Dat is in de warmte zoals 5 november maar ook in de kou. Zoals tijdens deze bijzondere ochtend in januari. Emma kan ons uitstekend begeleiden om dit water buiten in te gaan. Verbonden, ademend en ontspannend. Allen één.

EHBO uit de natuur

We gaan wederom met Anke Wijnja de natuur in en dit belooft een echte ‘doe middag’ te worden aldus Anke. We starten in Haarlem bij het clubhuis van de tuinhuisjesvereniging: datum volgt

Maart: Leefstijlcafé

De talkshow Leefstijlcafé is een plek om samen te komen én te luisteren naar boeiende gesprekken met diverse gasten aan tafel. Wie hiervoor vooral mijn aandacht trekken zijn de, in eerste instantie regulier opgeleide, artsen die hun eigen wijsheid volgen, ondernemend van aard zijn en richting leefstijlgeneeskunde bewegen. Locatie: toffe plek in Vinkeveen bij Geert Smit. Hij is zowel bedrijfsarts, hypnotherapeut als mede directeur van een nieuwe tijds arbodienst ‘WIM-work in motion’. Wie aan tafel zal zitten is Wardell Amerika, neuroloog en starter van een leefstijlkliniek. Hij is buitengewoon geïnteresseerd in het zelfhelend vermogen en heeft mij geïnterviewd over  het eind aan mijn slapeloosheid in deze podcast. De exacte datum van Leefstijlcafé in maart volgt.

Meer informatie Winter van Betekenis

Zoals je ziet is alles in beweging en in creatie. Je leest meer over het ontstaan van dit rijke programma in m’n persoonlijke blog. Je reactie en/of interesse voor de activiteiten lees ik graag per mail info at sandrabrandt.nl

En mijmer ondertussen gerust verder over de vraag: ‘hoe ben jij al van betekenis door gewoon te ZIJN?’