Week van de Werkstress Talkshow

/Week van de Werkstress Talkshow
Week van de Werkstress Talkshow 2017-11-10T14:47:23+00:00

Aandacht voor beroepsziekte nummer 1 tijdens de Week van de Werkstress Talkshow

Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Het aantal nieuwsberichten over stress gerelateerde klachten waaronder burn-out liegt er niet om. De gevolgen voor werkgever en werknemer liggen op financieel, sociaal, psychisch en lichamelijk vlak.

De Week van de Werkstress is van 13 t/m 16 november en stimuleert bedrijven aandacht te geven aan gezond werken. Op woensdag 15 november 2017 schuiven diverse gasten aan voor de talkshow in Grandcafé De Hoek te Boskoop.

Gasten aan tafel

Talkshow

Niels Mooij is bewustzijnscoach, helpt mensen in het hier en nu te komen middels ijsbaden, zweethutten en oogcontactsessies zonder woorden.

Maarten Fijnaut is onder andere trainer Gedoemanagement en werkt voor AVK trainingen. Hij biedt momenteel een reeks aan webinars met als titel: ‘de ideale werkdag’.

Vieve ter Laak Stress op t werk: hoe zorg je dat het voor jou geen energielek wordt? Vieve ter Laak ontwikkelde een praktische uitweg uit de Dramadriehoek. Zij schreef hierover een artikel in het . Klaagvrij Leven Magazine.

Andere gasten die aanschuiven zijn:

Thijs de Buck: ervaringsdeskundige van werkstress naar -plezier. Hij ging van goedbetaalde manager bij een bank met het ‘perfecte levensplaatje’ én ongelukkig zijn naar het kneden van deeg naar een baan waar werkplezier uitgangspunt is voor hem én voor zijn doel naar zijn team.

Kevin Weijers:  experimenteerkoning. Checkt graag overtuigingen en maakt schijnbaar onhaalbare ideeën haalbaar. Kevin organiseert samen met Kim Spinder het Nationale Email dieet en vertelt hierover aan tafel. Hoe verandert je werkend leven ten goede? Hoe kon het dat Kevin ooit een 40 urige werkweek in 10 uur kon uitoefenen?

Judith Webber

Uitnodiging voor werkgever en werknemer

Uit verschillende invalshoeken wordt werkstress belicht met talkshowhost Sandra Brandt. De talkshow wordt tevens uitgezonden bij Studio Alphen op zondagavond 19 en 26 november om 19u. Werkgevers en werknemers zijn van harte welkom om te komen luisteren. Interessante interviews, een praktische workshop voor het publiek, nuttige informatie en de kans om na afloop te netwerken zorgen voor een boeiende middag.

Toegang gratis, consumpties voor eigen rekening en vol = vol. 

 

Datum, tijd en locatie:

Grandcafé De Hoek
Zijde 175
2771 EV Boskoop

Woensdag 15 november

13u inloop, start 13.30u talkshow ronde 1

15u ronde 2 met weer andere gasten aan tafel.

Afronding 16u en mogelijkheid tot netwerken en napraten.

 

Sandra schreef recent het artikel Stress door gebrek aan lef

Info op Arboportaal zie hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren