SandraBrandt.nl

Klaagvrij samenwerken

Klaagvrij samenwerken

Op de parel van de Veluwe: Het Kootwijkerzand, bouwen we met de teamdag Klaagvrij samenwerken aan de juiste teamspirit. En dat op de prachtlocatie ‘t Peerdehuus waar nog stilte en sterren zijn.

Programma Klaagvrij samenwerken

De volledig verzorgde dag staat bol van de afwisseling. Zowel fysiek als mentaal, in gesprek en in stilte, buiten en binnen, met paarden en met de collega’s onder elkaar. Te beginnen met een workshop Spiegelen met paarden, een Klaagvrij inspiratie wandeling en een dagafsluiting met mindfulness.

Spiegelen met paarden

Paarden zijn confronterend en liegen niet. Ideaal om eens een stapje te oefenen in de door jullie gewenste richting. Krijg inzicht in de teamrollen. Hoe gaan jullie om met nieuwe situaties. Gaan jullie eraan trekken of duwen, wie brengt ideeën en wie volgt? Is er de neiging van weglopen of samenwerken?

Wat een verschil als we ons minder door angst laten leiden!

Als jouw idee of initiatief wordt afgewezen kun je ‘wegrennen’, vol in de aanval gaan of totaal aan de grond genageld blijven. Of je hebt de neiging om maar niet te vaak je mening te laten horen of idee aan het licht te brengen want dan kun je in ieder geval niet afgewezen worden. De angst voor de afwijzing is dan het probleem. Je raakt uit de flow.

Vrij zijn van die angst is misschien een utopie maar ons niet langer erdoor laten leiden levert zoveel moois op. Dan komt ons verlangen op nummer één en durven we meer te creëren.

Klaagvrij inspiratie wandeling

Klagen lucht op en we doen het massaal. Toch worden we er ook allemaal een beetje moe van. Er is gelukkig een alternatief die je meer in verbinding brengt met elkaar en waar je pro-actiever van word. Jullie leren meer te communiceren vanuit behoeften. Het gaat hand in hand met twijfel tonen, hulp durven vragen én ook delen waar jullie trots op zijn. We maken een wandeling op het Kootwijkerzand inclusief interactieve oefeningen en komen vol inspiratie terug.

Mindful afsluiten

Onze hersenschors is overprikkeld. We krijgen meer prikkels te verwerken dan ooit in de mensheid is geweest. Met alle gevolgen van dien. Door meer te te lummelen, lantefanteren en te bewegen komen we tot bezinning en inzichten. Alle inspiratie van de dag kan zo z’n plek krijgen. We helpen jullie een handje om de aandacht meer in evenwicht te brengen, dus van hoofd naar het totale lichaam. We sluiten de dag af met laagdrempelige mindfulness oefeningen.
Aanbevolen

Volledig verzorgde dag bij ‘t Peerdehuus te Kootwijk

2.500,=
excl. BTW

Omschrijving:

  • inclusief gezonde lunch, koffie/thee en versnaperingen
  • Er is plek voor maximaal 12 deelnemers
  • In samenwerking met Lillian Emanuel, coach met paarden en eigenaresse van ‘t Peerdehuus.
Boek nu

Zullen we er eens samen voor gaan zitten?