Podcast met Patrick Kicken

Patrick Kicken in de Klaagvrij leven podcast

Het interview met Patrick Kicken was alleen al bijzonder omdat ik hem niet kende zoals de rest van Nederland dat lijkt te doen. Ik ging er vrij en open in. Het werd een fijn en bijzonder gesprek.

Hierna ging hij in gesprek met mij voor zijn ‘Leven zonder stress podcast. Dat ging ‘over de kop’ en is al 24000 keer gedownload. Een reactie die ik recent kreeg van één van de luisteraars aldaar:

‘Normaliter luister ik niet elke podcast af. Vaak zijn het mensen die zich voordoen als degene die ze zouden willen zijn. Jij bént het helemaal. Heel echt, eerlijk. Fijn om te luisteren.’

De cruciale rol van onze mindset

De rode draad bij de Klaagvrij leven podcast is de vraag: ‘in hoeverre wordt ons leven door onze mindset bepaald?’ Een zoektocht met fijne mensen die een bijzonder verhaal hebben. Het geeft daarnaast troost, hoop en inspiratie voor de luisteraar.

‘Sandra weet de juiste dingen te vragen, het juiste gevoel erin te leggen. Ze heeft de beste radiostem. Passie, inhoud, spel en wens komen samen. Ik word er echt heel blij van!´ Arthur Kruisman, Vrije Denkers

Zullen we er samen eens voor gaan zitten?

Ontdek wat Klaagvrij voor jou kan betekenen!

Contact