Loading...
7 Sleutels 2018-02-11T11:54:44+00:00

7 Sleutels voor een Klaagvrij Leven

Na twee jaar dagelijks oefenen met Klaagvrij Leven heb ik dé 7 Sleutels gevonden voor:

  • Meer invloed
  • Veel meer tijd voor wat er écht toe doet
  • Inzicht in de kracht van je eigen mindset

Heb je last van mensen die klagen?

Heb je soms moeite met wat is en ben je kritisch op jezelf?

De 7 Sleutels geven meer rust in je hoofd. Je wordt mild en oprecht en dat maakt je een fijner mens voor jezelf en anderen.

7 Sleutels E-Cursus

‘Ik voel nu de klager in mezelf omhoog komen. Voorheen was hij in een milliseconde er en kon ik hem niet tackelen. Maar nu kan ik hem steeds vaker in die milliseconde te pakken krijgen en kan ik klagen om zetten naar een gesprek waarin ik het met feedback weet te vertellen. Heerlijk. Zelfs mijn boze buien (kort lontje) kan ik er zelfs mee tackelen.’ – Ton –

In 7 weken kun je in je eigen tempo de E-Cursus doen. Iedere week ontvang je een Sleutel met uitleg en een ogenschijnlijk kleine opdracht voor die week. Of je nou werkt, ziek thuis bent of anderszins, je kunt het ongeacht jouw situatie overal toepassen.

Meer informatie en inschrijven

Klaagvrij Verdiepingsdag 25 mei 2018

het werkt echt! Hoelang heb ik mezelf toch wel niet lastig gevallen met hele tirades in mijn hoofd die echt nergens toe leidden?’ – Veronique –

Als je al kennis hebt genomen van de 7 Sleutels en door wilt gaan op de door jou ingeslagen weg dan ben je van harte welkom op de Klaagvrij Verdiepingsdag in hotel De Bilderberg nabij Arnhem. Hiervoor zijn een beperkt aantal plaatsen vrij.

Meer informatie en inschrijven

Zullen we er samen eens voor gaan zitten?

Ontdek wat Klaagvrij voor jou kan betekenen!

Contact