Facebook event Rejection Challenge

Rejection Challenge

Meer mogelijk in het leven met de Rejection Challenge!

Eén ding hebben we sowieso gemeen. We zijn het gelukkigst als we ons leven op onze eigen unieke manier kunnen leven. Helaas laten we ons nog te vaak leiden door angst voor afwijzing. De Rejection Challenge helpt die angst uit te doven. Maar volgens Jia Jiang is er veel meer te leren dan dat! Zijn TED talk inspireerde mij om 30x afwijzing op te zoeken, start 31 augustus.

Laten we ons niet langer leiden door angst maar door verlangen

Als jouw idee of initiatief wordt afgewezen kun je ‘wegrennen’, vol in de aanval gaan of totaal aan de grond genageld blijven. Of je hebt de neiging, zoals ik, om maar niet te vaak je mening te laten horen of idee aan het licht te brengen want dan kun je in ieder geval niet afgewezen worden. De angst voor de afwijzing is dus het probleem.

Hoe dan ook, je bent volledig uit je flow! VRIJ zijn van die angst is misschien een utopie maar ons niet langer erdoor laten leiden.. dat zou zóveel moois opleveren! Dan komt ons verlangen op nummer één en durven we meer te creëren!

Blijf in beweging

Door heel vaak expres de afwijzing op te zoeken kunnen we ervaren dat we gewoon kunnen blijven staan, bewegen, zelfs genieten van de genomen stappen!

Geïnspireerd door deze TED talk van Jia Jiang.

 

Besloten Facebook groep Rejection Challenge

Doe mee, in het klein (eigen wereldje, in je eigen hoofd) of groots (selfiestick mee en de wereld in en delen maar)!

We maken DE BEDOELING van dát waar we bang voor zijn in het dagelijks leven namelijk: afgewezen worden.

In de besloten Facebookgroep volgen we elkaars vorderingen en leren we van elkaar. Na inschrijving ontvang je de link naar deze groep.

 

Laten we ermee spelen, deel je ervaring en maak er een mooie tijd van met elkaar!

 

Warme groet,

Sandra Brandt

Klaagvrij Leven beoefenaar

 

JA! Ik schrijf me in voor de Rejection Challenge die start op 31 augustus

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren